Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Remote view Jacob Rothschild, 2de boek ontvangen van Jay Essex, Hoe word je meer bewust van je gidsen?

0

In deze video vertel ik je mijn ervaring bij het ontvangen van de 2de boek “Creation: Its journey evolving into paradise” van Jay Essex.
Ik vertel je ook over mijn ervaring terwijl ik getriggerd werd om te gaan Remote viewing bij Jacob Rothschild en ik vertel je over kleine hints die we onze hele leven al ontvangen van onze gidsen, maar er eigenlijk niet bewust van zijn.
Door die kleine hints steeds beter te signaleren, kan je een beter contact met ze opbouwen.

https://www.youtube.com/watch?v=7hQZomZyPig&t=3s

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]
Share.

Comments are closed.

Spring naar de toolbar