Top DEA Official onthulde zojuist Hoe het Congres in de VS werkt met Big Pharma om Amerika aan Opioïden verslaafd te maken!

0

Op zondag interviewde 60 minutes een aantal voormalige Amerikaanse medewerkers van de Drug Enforcement Agency (DEA), die naar voren kwamen om de klok te luiden en diverse Fortune 500-distributeurs te beschuldigen voor de epidemische opiate-overdoses.

Joe Rannazzisi was al vele jaren hoofd van het Bureau voor Diversificatiebeheersing van de DEA, die verantwoordelijk is voor het onderzoek naar de farmaceutische industrie, bestaande uit farmaceutische bedrijven, distributeurs, apotheken, alsmede artsen en klinieken die de zeer verslavende opiaten voorschrijven.

Na jaren van onderzoek, geloofde zijn team uiteindelijk dat ze de bron zijn van het misbruik in de toeleveringsketen; de distributeurs. De DEA ontdekte gewetenloze verzending van opiaten naar apotheken in steden met kleine populaties.

Bekiik het hele verhaal in de video hieronder:

Share.

About Author

Reaguur dan!