Media zwijgt terwijl de overheid de Vegas Shooting misbruikt om wet door te drukken waardoor huiszoekingen zonder bevel worden toegestaan

0

terwijl de mainstream media onophoudelijke melding blijft maken van het seksschandaal van Harvey Weinstein, is er een groot stuk wetgeving dat het maar wat graag negeert, en als het doorgaat, zal het enorme gevolgen hebben voor alle Amerikanen.

Meer dan 40 organisaties, waaronder de Amerikaanse Burgerlijke Vrijhedenunie en de Stichting Vrijheid van de Pers, zijn samengekomen om de USA Liberty Act te veroordelen, een trendy naam voor gevaarlijke wetgeving bijkomende valkuilen voor sectie 702 van het Foreign Intelligence Surveillance Wet (FISA) toevoegt.

Nu weten we waarom de vegas shoting is gebeurd en dat het allemaal door d eAmerikaanse (R)overheid in scene is gezet met bovendstaand doel in gedachten. De False Flag is bewezen.

Bekijk het allemaal in de video hieronder:

Share.

About Author

Reaguur dan!