5 Las Vegas Shooting Kroongetuigen gerapporteerd dood of vermist sinds de aanval

0

5 belangrijke getuigen in de Las Vegas aanval zijn ofwel dood of verdwenen.

Twee weken geleden sinds de verwoestende aanvallen in Las Vegas, die 59 doden en honderden meer gewonden achterliet, en de wereld nog steeds wacht op antwoorden over waarom het gebeurde, zijn 5 belangrijke getuigen in het onderzoek ofwel plotseling dood of mysterieus verdwenen.

Aangezien de mainstream media het mislukte ‘lone wolf’ shooterverhaal op het publiek blijft uitbraken, worden mensen die vitale informatie over de ware gebeurtenissen hebben (mond)dood gemaakt.

Een gemeenschappelijke draad tussen deze 5 mensen is dat hun versie van gebeurtenissen nieuwe inzichten geeft in wat er echt gebeurd is, en sommigen van hen geven ooggetuigeverklaringen die rechtstreeks in strijd zijn met het verhaal dat door de MSM en de politieagenten wordt gepusht.

Bekijk het allemaal in de video hieronder:

Share.

About Author

Reaguur dan!