Skinwalker Ranch – De meest paranormale actieve hotspot (Video)

0

De lokale Ute-indianen geloven dat de ranch ‘in het pad van de skinwalker staat’. De boerderij is onderworpen aan allerlei paranormale verschijnselen, alsof de fundering op een of andere manier een knooppunt is voor bijna elk vreemd verhaal dat je ooit hebt gehoord. Dit ware verhaal van onverklaarde verschijnselen op Utah’s Skinwalker Ranch – zal ons uitdagen met een nieuwe visie op de realiteit.

De boerderij behoorde oorspronkelijk tot een familie van veehouders, genaamd de Gormans. Na het ervaren van een aantal bizarre gebeurtenissen, variërend van vee verminkingen tot UFO’s en monsters, verkochten de Gormans de boerderij aan Bigelow, die serieus geïnteresseerd is in UFO’s en psychisch onderzoek.

Bigelow nodigde een groep wetenschappers uit, genaamd NIDS, naar de boerderij in de hoop om bewijs te verkrijgen van het paranormale. De Skinwalker Ranch is strikt beperkt voor het publiek en het is mogelijk dat Bigelow nog wat onderzoek doet op het terrein, waarvan de resultaten nog niet zijn gepubliceerd.

Robert T. Bigelow (geboren 12 mei 1945) is een Amerikaanse zakenman. Hij is eigenaar van de hotelketen Budget Suites of America en is de oprichter van Bigelow Aerospace.

Share.

About Author

Reaguur dan!