Wetenschappelijk aangetoond dat griepspuiten het immuunrespons in de daaropvolgende jaren verzwakken – Onderzoekers verbluft…

0

Een medische studie bij het Wexner Medical Center van Ohio State University constateerde dat vrouwen die griepvaccins kregen een verzwakt immuunsysteem in de daaropvolgende jaren hadden.

Lisa Christian, PhD, de voornaamste onderzoeker van de studie, concludeerde: “Uit een groeiend aantal bewijzen blijkt dat degenen die een griepprik hebben ontvangen in het voorgaande jaar een lagere antilichaamrespons hebben in het lopende jaar.”

De studie bewijst nogmaals dat het officiële verhaal van de griepspuitindustrie – en zijn medeplichtige bedrijfsmatige media – onjuist en opzettelijk bedrieglijk is. Verre van het bieden van kogelvrije bescherming, maken griepprikken mensen meer kwetsbaar voor influenza infecties, wat natuurlijk bijdraagt tot meer mensen die de griep krijgen en dan denken dat ze meer griepspuiten nodig hebben voor meer bescherming.

Toch zijn het de griepspuiten zelf die leiden tot een toename van de influenza-infecties. Het griepvaccin, met andere woorden, bewijst de mythe dat griepvaccins nodig zijn door ervoor te zorgen dat de griep sneller verspreidt dan het anders zou zijn. In feite verspreiden griepvaccins de infecties die meer vraag naar griepvaccins veroorzaken. De structuur is een “perfecte” zelfbeheersende medische hoax geworteld in nep wetenschap en media propaganda.

In de nieuwsvideo hieronder, leer je ook:

Mensen die een griepprik in 2008 hebben gehad, hebben in de daaropvolgende jaren een 250% toename in influenza infecties gehad.

Uit een studie gepubliceerd in Human & Environmental Toxicology blijkt dat griepvaccins met kwik een toename in het griepseizoen van 2009 van 4,250 procent in de foetale sterfgevallen veroorzaakte
.
Het griekspuitverhaal dat door de vaccinindustrie wordt gepusht, is een medische hoax die gemakkelijk wordt bewezen door feitelijk bewijs.
Mensen die de griepprik krijgen, zullen de eerste zijn om te sterven in een werkelijke wereldwijde pandemie omdat ze kwetsbaar zijn gemaakt voor infecties.

Bekijk de volledige video hieronder, voor meer details:

Share.

About Author

Reaguur dan!