Diepe Staat: 50 Jaar Oude Opname bewijst dat alles in het nieuws van vandaag lang geleden werd gepland! (Video)

0

Dit is een opname uit 1967, het beschrijft gebeurtenissen die we vandaag in het nieuws zien met schokkende nauwkeurigheid. Alles was vooraf gepland en ze hebben maar één doel.

We zien de heerschappij van God over de wereld is verborgen, “schreef Francis Bacon in 1605 toen hij de diepste diepe staten beschreef als: de Heer’s heerschappij over ons, waarvan Bacon vond dat het een goed model was om aardse heerschappij te omschrijven.

Obscuur en Onzichtbaar was hoe Bacon dacht dat de overheid het best werkt.

In de Verenigde Staten is het concept van een diepe staat een beweerde entiteit die de inspanningen van overheidsmedewerkers en andere coördineert om het staatsbeleid te beïnvloeden zonder rekening te houden met democratisch gekozen leiderschap.

Wat vind je van deze opname? Laat het ons weten in het commentaar gedeelte

Share.

About Author

Reaguur dan!