Vermiste 411 – Er is iets raars gaande – Mensen verdwijnen (Video)

0

Duizenden onopgeloste gevallen van vermiste personen komen voor in Nationale Parken en Bossen in de VS, mensen verdwijnen voor voor de neus van getuigen en worden nooit meer gezien.

In de nieuwe David Paulides video, vraagt hij zich af, wat of wie achter de mysterieuze verdwijningen van duizenden mensen zit? Paulides heeft misschien een antwoord, wat ervoor zorgt dat mensen zonder sporen verdwijnen tijdens een bezoek aan de wilds in de Verenigde Staten en Canada.

Het antwoord dat hij ons voorzet, is zeer ongemakkelijk en schokkend. Wat was griezelig over de boeken van David Paulides was niet zozeer de verhalen over mensen die voor altijd verdwenen waren – maar over mensen, die verdwenen waren en toen werden gevonden op plaatsen waar ze niet zouden moeten of kunnen zijn.

Paulides heeft het mysterie van mensen die vele jaren geleden verdwenen zijn onderzocht en een enorme database op dat gebied gemaakt. De resultaten van zijn onderzoek zijn angstaanjagend. . .

Share.

About Author

Reaguur dan!