De beste UFO-documentaire aller tijden – beschreven door Rod Serling (Twilight Zone)

0

* Dit is zonder twijfel de beste kopie van de film die u kunt vinden. Het is de originele VHS naar DVD-versie – dan remastered video om kwaliteit en slechte compressie problemen te verbeteren *

Extreem grondig en teruggegeven wanneer mensen met een serieuze wetenschappelijke achtergrond niet zo gemakkelijk door een media werden weggewuift die verklaarde dat de hele scène absurd is. Terug wanneer er veel minder sprake was van karaktermoord, zouden ze dergelijke zaken bespreken of onderzoeken.

Gehost door legendes Rod Serling en Burgess Meredith! Deze documentaire heeft meerdere interessante segmenten over UFO en Alien-activiteit, waaronder ontvoeringsverhalen van decennia geleden. (velen denken dat de ontvoering/ontbrekende tijd gevallen een relatief nieuw ding zijn – dat zijn ze zeker niet)

Deze documentaire bevat ook segmenten over graancirkels en verminking van runderen – een echt prachtige UFO-documentaire.

Ik aarzel om het woord “stijlvol” te gebruiken als het gaat om een documentaire. Ik lees echter een recente reactie over deze video die de term gebruikt, en ik vind dat goed geplaatst. Vergeleken met de meerderheid van de UFO documentaires – komt dit over met een echte klasse/integriteit.

Niet ‘gezien en geïnteresseerd in UFO’s?
Stop met lezen en klik play!

Share.

About Author

Reaguur dan!