Vegas overlevende bewijst dat de FBI Liegt!

0

Een jonge man genaamd Gio Rios heeft net bewezen dat de FBI liegt over de Las Vegas shooting! Alles wat we door de FBI en het Nep News op TV hebben gehoord, is nu officieel een hoax!
Luister naar zijn klinkende getuigenis als hij praat over de meervoudige schutters die hij zag en de leugens die de FBI erover vertelde!
Vertel Trump om deze mensen af te schieten totdat de waarheid uitkomt! Dit is schandalig! De VS zijn erger dan een bananenrepubliek! De FBI moet worden onderzocht voor fraude, corruptie en doofpotten!

We kunnen de FBI en bijbehorende nep nieuws kanalen hier niet langer mee weg laten komen. Deel deze getuigenis van deze patriot met elke persoon die je kent. Vertel hen dat de FBI leugenaars zijn en ons nieuws nep is!

Tweet aan Trump @potus en @realdonaldtrump en vertel hem dat we allemaal weten dat de FBI over Las Vegas liegt! Vertel hem een persconferentie te houden en de leugens te stoppen! Stuur hem deze video! We gaan de leugens niet langer accepteren!

Share.

About Author

Reaguur dan!