De verschrikkelijke Luciferiaanse initiaties van de Nieuwe Wereldorde (Video)

0

Wanneer men denkt aan initiaties, denken we meestal aan de universiteitsdagen en de bijbehorende ontgroenings rituelen, tandpasta vol Oreo eten of een rauwe ui naar binnen te moeten werken, maar als je te maken hebt met een boze entiteit zoals de Nieuwe Wereldorde, zijn de initiaties veel meer sinister en walgelijk van aard.

Van verkrachting tot dierenmoorden, de lijst is slechts een walgelijke mix van sadisme en openlijke seksuele perversie.

De leider van de Nieuwe Wereldorde zal de wetgevende autoriteit over de naties hebben om hen te dwingen zich te houden aan de regels van de orde. Hij trekt zijn politieke autoriteit en gewicht over hen en vraagt om wetgeving om te worden aangenomen, waarin wordt opgeroepen tot het opstellen van, een standbeeld of een dergelijk monument van het beest en dat elke persoon op de planeet ervoor zal buigen en dit beest aanbidden.

Aanbidding van dit beest wordt afgedwongen door middel van wereldwijde wetgeving. En iedereen die weigert om op hiervoor te buigen, zal worden gedood. Het zal een verplichte doodstraf zijn voor degenen die weigeren.

Share.

About Author

Reaguur dan!