Verhoog je bloedstroom en red je ruggengraat met een 3 minuten oefening genaamd de goudvis

0

Het is heel belangrijk om uw lumbale wervelkolom te beschermen als het de sleutel is tot onze gezondheid. Daarom adviseren wij u een dagelijkse oefening genaamd de Goudvis, die dit deel van het lichaam sterker maakt en de algemene gezondheid positief beïnvloedt.

De beroemde Japanse genezer Kacudzo Nishi zegt dat de reden voor alle ziekten moet worden gezocht in de wervelkolom. Hij beveelt een dagelijks oefeningen aan de “Goudvis”. Deze oefening versterkt de wervelkolom en heeft een positieve invloed op de gezondheid.

Waar gaat dit over?

Deze oefening helpt de zenuwen op hun plaats te blijven en waart ze vrij van elke druk. Het helpt uw ruggengraat recht te worden en zal ook de fysiologische functies van alle lichaamssystemen en organen regelen, waarbij het werk van het buiten- en binnenste zenuwstelsel wordt gecoördineerd. Het levert ook bloed in elke cel in het lichaam, regelt de houding, verhoogt de bloedsomloop en verbetert de functie van de ingewanden, lever, nieren, huid, hart en hersenen.

Om optimale effecten te bereiken, moet deze oefening worden gedaan in de ochtend en ’s avonds, te beginnen met 1 minuut, en geleidelijk opbouwen tot 3 minuten. Het resultaat zal na een paar dagen zichtbaar zijn en uw lichaam zal u daarvoor dankbaar zijn.

De oefening

Share.

About Author

Reaguur dan!