Aardappelsap: Een Geneesmiddel Voor Sommige Van De Zwaarste Ziekten

0

De helende eigenschappen van aardappelen zijn al honderden jaren bekend. Aardappelsap is vooral bekend van de behandeling van verschillende ziekten.

Aardappelen groeien over de hele wereld en zijn gevonden in de diëten van mensen door de tijd … en aardappelen hebben goede geneeskrachtige eigenschappen wanneer ze tot vers sap worden gemaakt.

12 Voordelen van Aardappelsap

1. Aardappelsap is een geweldig anti-inflammatoire middel, goed voor arthritis en alle andere vormen van ontstekingsziekten en pijn, vooral gewrichtspijn en rugpijn. En Aardappelsap verhoogt de bloedsomloop naar elk gebied van het lichaam.

2. Aardappelsap is zeer alkalisch en werkt om het lichaam te alkaliseren om ziekten zoals hart- en vaatziekten en zelfs kanker te voorkomen.

3. Aardappelsap is uitstekend voor eczeem en zelfs acne, het helpt om uw huid op te klaren in no time.

4. Aardappelsap kan u helpen om gewicht te verliezen, neem één kopje Aardappelsap in de ochtend voor het ontbijt … en ’s avonds 2 tot 3 uur voordat u naar bed gaat. Aardappelsap smaakt niet geweldig … dus zorg ervoor dat u het met andere sappen zoals wortelsap mengt en voeg wat honing toe, zodat het heerlijk is!

5. Aardappelsap werkt wonderen voor jicht … het spoelt urinezuur uit je lichaam.

6. Aardappelsap vermindert ook cholesterol … en verbetert over het algemeen de gezondheid en welzijn.

7. Aardappelsap werkt ook goed als een goedkoop ontgiftingsmiddel. Wil je je lever en galblaas uitspoelen dan moet je Aardappelsap proberen. En Aardappelsap is in Japan en andere plaatsen in de wereld gebruikt om hepatitis met succes te behandelen.

8. Er zijn studies die aantonen dat Aardappelsap goed werkt voor de behandeling van pancreatitis en nierziekte … inclusief hoge eiwitwaarden op klinische laboratoriumtesten. En er is bewijs dat Aardappelsap ook goed werkt voor diabetes en hoge bloeddruk.

9. Aardappelsap zal de vorming van calciumstenen in de urinewegen voorkomen.

10. Aardappelsap is ook gebruikt voor de behandeling van tumoren en kanker. In feite bevatten rode en paarse aardappelen hoge hoeveelheden anthocyaninen die de groei van kankercellen verhinderen. En gele en oranje aardappelen bevatten veel zeaxanthine wat belangrijk is voor een goede visie.

11. Aardappelsap dat alkalisch is, is ideaal voor het kalmeren van het GI-kanaal, het uitharden van de spijsvertering, en het helpen bij overmatig zuur … en voor het genezen van een prikkelbare darm en ook het helen van maagzweren. Een echt wondermiddel voor het GI-kanaal.

12. Aardappelsap zit vol vitamine A, C, B, en fosfor, calcium, ijzer, kalium, zeaxanthine, vezel en eiwit!

Gebruik altijd rijpe aardappelen, aardappelen die vrij zijn van zwarte plekken, nieuwe spruiten en groene gebieden. Deze gebieden bevatten toxines … zorg ervoor dat u deze gebieden verwijdert voordat je er sappen van maakt

Je kunt wortelsap toevoegen aan Aardappelsap en zelfs kruiden zoals brandnetel, salie en spirulina voor een nog hoger voedingsrijk rijk sap dat je lichaam goed doet.

Geef Aardappelsap een kans … het zou je zomaar gewoon goed kunnen laten voelen!

Succesvol behandelde ziekten zijn:

• Gastritis: 1eetlepel aardappelsap, verdund met wat water, dient half uur voor ontbijt, lunch en diner te worden genomen.

• Maagzweer: 50 ml aardappelsap op een lege maag en 50 ml voor de lunch en het diner.

• Bloedsuikerspiegel – Dagelijkse consumptie van aardappelsap.

• Behandeling van longziekten: dagelijkse consumptie van aardappelsap

• Kanker: Aardappelsap is onderdeel van de Brojsov-therapie voor de behandeling van kanker.

• Ziekten van de milt en lever, hartziekte, frequente hoofdpijn en menstruatiepijn: dagelijkse consumptie van aardappelsap.

Hoe aardappelsap te bereiden:

Was de aardappelen en verwijder eventuele groene delen van de korst. Leg de aardappelen in een blender en in één minuut heb je een glas vol gezondheid. Voor een betere smaak kun je honing, citroensap, wortel of appel toevoegen.

Share.

About Author

Reaguur dan!