Rechtbank zet dubieus precedent, vertelt moeder, ‘laat je zoon vaccineren of ga naar de gevangenis’

0

In een schijnbaar ongekende schending van rechten, zou een rechtszaak uit Detroit, Michigan zelfs de strengste pro-vaccin advocaten zorgen moeten baren. Een goedbedoelende moeder heeft een ultimatum opgelegd gekregen door een rechter van Oakland County, “laat uw kind vaccineren of u zult naar de gevangenis gaan”.

Terwijl het Free Thought Project heeft gerapporteerd over gevallen waarin kinderen openbare diensten worden geweigerd, zoals school, omdat ze hun kinderen niet vaccineren, is het idee dat iemand in de gevangenis zou kunnen worden gegooid om ervoor te zorgen dat ze hun kinderen niet van vaccinatie afhouden bloedstollend.

‘Ik zou liever achter de tralies zitten voor waar ik in geloof, dan toegeven aan iets waar ik sterk niet in geloof’, zegt Rebecca Bredow, een moeder van twee die is bevolen om haar zoon te laten vaccineren.

In wat klinkt als een scene uit een dystopische roman, is Bredow in een hoek gedwongen en is haar vrijheid in gevaar, omdat ze een medische beslissing voor haar kind maakt. Op bevel van een rechter van Oakland County werd Bredow een week gegeven om haar zoon volledig te laten vaccineren of ze wordt in de gevangenis gegooid.

Om duidelijk te zijn, heeft Bredow zich niet volledig onthouden van alle vaccinaties. Ze kiest er gewoon om ze uit te spreiden, zoals veel ouders doen.

Zoals WXYZ rapporteert, gelooft Rebecca dat ouders de keuze hebben om de juiste beslissing te nemen voor hun kinderen op basis van de kennis van de ouders over vaccins en het kind.

Rebecca vertelt 7 Action News dat zij en papa de beslissing hebben genomen om hun vaccins uit te spreiden en te vertragen.

“Het was pas toen ze begonnen met het groeperen van hen vaccins dat ik ben gestopt,” zegt ze.

De vader, die geen voogdij over de kinderen heeft, is sindsdien van gedachten veranderd en wil nu zijn kinderen wel laten vaccineren. Bredow is het daar niet mee eens, maar volgens Bredow kan het de rechtbank niet schelen wat zij denkt – ondanks dat de wet van Michigan vrijstelling van vaccins toelaat.

“We zijn gelukkig in de staat Michigan waar het nog steeds toegestaan is, religieuze, persoonlijke en medische vrijstellingen voor ouders te krijgen die ervoor kiezen om te vertragen, om een vaccin over te slaan of om verschillende keuzes te maken”, zegt Joel Doorman een vertegenwoordiger van Michigan voor Vaccine Choice. Maar deze wet wordt nu weggenomen van Bredow.

Bredow zegt dat de rechtbank zelfs haar kant van het verhaal niet eens wil horen, en ondanks het feit dat zij de voogdij over de kinderen heeft, staat de rechtbank automatisch aan de kant van de vader die wil dat hun zoon gevaccineerd wordt.

Terwijl kinderen vaccineren, zeker de beslissing van beide ouders is, is het idee dat één ouder wordt ontvoerd en in een kooi gegooid omdat hij/zij niet wil vaccineren, de stof van tirannie.

“Waarom staat men automatisch aan de kant van de vader die de vaccins wil? Hoe zit het met mijn keuze als moeder? ‘Zegt Bredow – en zij heeft een punt. Als de hof bij Bredow in plaats van de vader stond, zou de vader dezelfde bedreigingen ondervinden als hij in een cel zou worden gestopt als hij het kind vaccineerde?

“Ik ben boos. Ik voel me in een hoek gedreven. Ik voel dat mijn rechten als een ouder zijn weggenomen, “zegt ze.

Hoewel er in deze situatie waarschijnlijk een aantal mensen zal zijn die de mening van de staat toejuichen, Zou een persoonlijke mening over vaccins, nooit tot een verlies van vrijheid mogen leiden. Geen enkele persoon moet gedwongen worden door overheidsregulering of maatschappelijke druk om medicijnen of behandelingen, met inbegrip van vaccins, tegen zijn of haar wil te ontvangen.

Inderdaad, zelfs de Vereniging van Amerikaanse Artsen en Chirurgen (AAPS) verzet zich tegen het idee van overheid dat de samenleving de maatschappij tegen hun wil mediceert.

“AAPS verzet zich niet tegen vaccins. AAPS heeft nooit een anti-vaccinpositie genomen, hoewel tegenstanders dat plaatje hebben geprobeerd te schilderen. AAPS heeft alleen geprobeerd de overheids- of schooldistricten te stoppen met het mandaat van de dekenvaccin die de ouderlijke geïnformeerde toestemming schendt.

Wat Bredow betreft, heeft ze tot volgende week woensdag om te besluiten, voordat gewapende agenten van de staat naar haar huis komen, haar boeien, en haar afvoeren en haar in een kooi gooien voor het legaal doen waarvan ze voelt dat het beste is voor haar negenjarige zoon. En wij noemen dit het land van de vrijheid.

Share.

About Author

Reaguur dan!