Undercover onderzoek onthult ‘Monster Vossen’ die 5x te groot zijn voor hun bont

0

De mensheid heeft weer een nieuw dieptepunt geraakt. Een nieuw onderzoek, dat eerder in het voorjaar door de dierenrechtengroep Oikeutta eläimille (Animal Justice) is uitgevoerd, heeft de extremen onthuld die sommige distributeurs in de modeindustrie toepassen.

Toen leden van de groep vijf Finse boerderijen bezochten, werd er een ongemakkelijke hoeveelheid blauwe vossen met extreem overgewicht ontdekt.

De dieren worden geacht 5x groter te zijn dan normaal, zodat ze een overmaat aan bont produceren die tot meer winst zal leiden. Het welzijn van de dieren wordt niet in overweging meegenomen. Velen lijken niet eens meer op vossen, en hun overgewicht moet pijnlijk zijn op hun dunne pootjes.

Oikeutta eläimille zegt dat de wilde, vrouwelijke blauwe vos in het wild ongeveer 3.5 kilo weegt. Degenen die in hun kooien worden gefokt, lijken echter meer dan 19 kilo tot 40 kilo te wegen. Dat is een absoluut verbluffend dieptepunt van menselijk barbarisme.

Share.

About Author

Reaguur dan!