Poetin: Rusland heeft bewijs De Amerikaanse regering maakte orkanen met machines ‘

0

De president van Rusland, Vladimir Poetin, heeft beweerd dat Russische satellieten bewijsmateriaal hebben vastgelegd dat de recente stroom van orkanen die de VS en omliggende landen hebben verwoest, is ontworpen door mensen die werkzaam zijn in de regering van de Verenigde Staten.

In afwachting van zijn ontmoeting met de Libanese premier Saad Hariri in de Russische Zwarte Zee stad Sochi, werd de heer Poetin gefrustreerd en bleek off-script te gaan toen hij zich vroeg over hulp aan Cuba en het Caribisch gebied na de orkaan Irma.

Op het verzoek van een Russische verslaggever, die vroeg of hij van plan was om hulp aan de hulpverlening te plannen, zei hij: “De mannen in donkere pakken lijken dat alles uit te plannen”.

Toen hij gepusht werd om uit te weiden, ging hij verder in detail en zei: “Wij zullen geen Russisch geld sturen om de puin die door de oligarchen in het Westen is ontworpen, op te ruimen.”

De vernietiging die door deze stormen werd veroorzaakt, werd van begin af gepland door degenen die in de schaduwen opereren, diep in de Amerikaanse regering. ”

Op de vraag of hij zei dat de orkanen als gevolg van Donald Trump door de klimaatovereenkomst van Parijs waren gebeurd, ging hij verder met zijn emotioneel geladen rant, zeggende: “Het is gerelateerd aan de klimaatverandering, maar niet op die manier.”

Trump is een zeer slimme man, ik weet zeker dat hij het al heeft uitgevonden, maar het heeft waarschijnlijk niets met hem te maken. ‘Russische satellieten hebben die orkanen gemaakt met machines vastgelegd.’

Ze zijn niet vanzelfsprekend, ze zijn een ander rijke man’s spel. “Het publiek op deze wijze overtuigen van klimaatverandering is een ding, maar ze doen twee dingen: het ondermijnt hun leider en houdt het geld aan het stromen.” Nu heeft Cuba hulpverlening nodig, en de VS komt ze redden.”

Cuba staat in schuld aan de VS en binnenkort zullen er Amerikaanse dollars vloeien via IMF-gecontroleerde Cubaanse banken. “Meneer. De microfoon van Putin bleek een technisch probleem te hebben voordat een lid van zijn persteam hem wegriep.

Mainstream Media zweeg hierover in alle talen en hield als belangrijkste focus de verwoesting in Florida. Het feit dat Cuba volledig is vernietigd door ernstige overstromingen, omdat 5 meter water volledig de laagliggende delen van Havana heeft overstroomt.

72 uur was alles wat de storm nodig had om het land te vernietigen. Het heeft nu elke regio op de eiland natie beschadigd, waardoor prachtige en historische wijken onder water staan. Heeft u daar iets over vernomen in de mainstream media?

Waarom is Cuba het hardst geraakt?

Zoals recente onderzoeken erop wijzen dat orkanen “man made” zijn, zou het geen zin hebben dat de VS hun eigen land vernietigen, maar Cuba is een geheel andere zaak.

In juni beloofde president Donald Trump de Cubaanse regering als vijandig te behandelen omdat hij aankondigde dat handels- en reisbeperkingen in het land zouden worden geïmplementeerd. ‘Ik heb de vorige administratie’s volledig eenzijdige deal met Cuba afgeschaft,’ aldus Trump.

‘Ze hebben een afspraak gemaakt met een overheid die geweld en onstabiliteit in de regio verspreidde en kregen niets, denk daarover na, niets kregen ze, ze vochten voor alles en we hebben net niet hard genoeg gevochten, maar nu zijn die dagen over .”

Cuba is ook een van de weinige overblijvende landen in de wereld zonder een Rothschild-gecontroleerde centrale bank. Andere landen op die lijst zijn Noord-Korea, Iran en Syrië, die allemaal gemeen hebben dat ze vijanden van de VS zijn.

Het maken van “orkanen met machines” lijkt misschien op iets uit een science fiction film, maar techniek voor kunstmatige weermodificatie zijn niets nieuws.

Een van ’s werelds voorste wetenschappers, dr. Michio Kaku, liet onlangs op live tv vallen dat de regeringen de mogelijkheid hebben om orkanen, aardbevingen, tsunami’s en grote overstromingen te maken al jaren hebben.

Tijdens een interview op de msm outlet CBS-news, zei Kaku dat geheime overheidsmodificatieprogramma’s met succes de orkanen hebben gecreëerd door de lucht te besproeien met nano deeltjes en stormen en vervolgens de ‘stormen’ te activeren met behulp van ‘lasers’.

Overheidsfinancierde programma’s zoals het High-Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) werden in het begin van de jaren negentig opgericht en was een ionosferisch onderzoeksprogramma dat gezamenlijk werd gefinancierd door het Amerikaanse luchtmacht, de Amerikaanse marine, de universiteit van Alaska Fairbanks en de defensie Advanced Research Projects Agency (DARPA).

HAARP was in staat om het weer te “wapeniseren” en heeft het vermogen om overstromingen, droogte, orkanen en aardbevingen mogelijk te maken. In de loop van het leven van het programma had het ongeveer 250 miljoen dollar in belasting gefinancierde bouw- en exploitatiekosten.

Share.

About Author

Reaguur dan!