Wacht?! Wat heb ik zojuist in hemelsnaam gezien?! Wat is er net gebeurd!

0

Door: Lisa Haven,

Het lijkt erop dat men nauwelijks televisie meer kan kijken zonder bombardementen van profaniteit, seksuele inhoud, geweld, tovenarij en promiscuïteit – en dat zijn nog maar gewoon de commercials! Vijftig jaar geleden zou dergelijke immorale inhoud als te schandalig zijn beschouwd om op live tv te worden uitgezonden. Toch worden dergelijke programma’s niet alleen bekeken maar bevorderd en aangemoedigd. Waar is de wereld gebleven?

“Maar realiseer u dit, dat in de laatste dagen moeilijke tijden zullen komen. Want mannen zullen liefhebbers van zichzelf zijn, liefhebbers van geld, opschepperig, arrogant, onverschillig, ongehoorzaam aan ouders, ondankbaar, schijnheilig, ongelovig, onverenigbaar, kwaadaardige roddelaars, zonder zelfbeheersing, brutaal, haters van goed, verraderlijk, roekeloos, verwaand, liefhebbers van plezier in plaats van liefhebbers van God, vasthoudend aan een vorm van godzaligheid, hoewel zij hun kracht hebben ontkend … altijd leren maar nooit in staat zijn tot de kennis van de waarheid te komen. “2 Timoteüs 3: 1-5,7

Heeft u zich ooit afgevraagd wat er gebeurd is? Na wat u in de video hieronder zult zien, zult u met deze vraag achterblijven. …

Share.

About Author

Reaguur dan!