Mensen met Rh-Bloed Type zijn niet 100% van deze wereld.

0

De meeste mensen hebben waarschijnlijk van de vier meest voorkomende bloedtypes (A, B, AB of O) gehoord, maar het is minder waarschijnlijk dat u bekend bent met het “Rh antigen”. In schriftelijke vorm verschijnen antigenen na het belangrijkste bloedtype (A, B, etc.) om verder te onderscheiden tussen bloedvormen; De meeste bloedtypen zijn gemarkeerd met een “+” antigeen, maar er zijn enkele bloedtypen waarbij dit antigeen niet van toepassing is. Bovendien, wanneer het Rh-antigeen eiwit ontbreekt in een bloedtype, hebben sommige mensen gespeculeerd dat dit het bloed een niet-menselijke soort kan onthullen.

Hoewel dit op het eerste gezicht misschien vreemd lijkt, hebben veel wetenschappers aangevoerd dat het volstrekt mogelijk is dat mensen afkomstig zijn uit het vroege leven op Mars (of van vroege bouwstenen, afkomstig van Mars); dus hoewel de theorie verre van bewezen is, is het ook verre van onbetwistbaar. Slechts ongeveer 15% van de menselijke bevolking bezat dit unieke bloedtype in kwestie, en zijn duidelijke zeldzaamheid heeft zeker veel voorspellingen toegevoegd. Bovendien kunnen mensen met RH-bloed bloed doneren aan degenen met een RH + bloedtype, maar degenen met een RH-bloedtype kunnen alleen donaties van andere mensen met een RH-bloedtype accepteren; dit zijn eigenaardige omstandigheden om het zacht uit te drukken, maar ze zijn bewezen waar.

De meerderheid van de mensen met RH-bloedtypen leven allemaal in Noord-Europa, maar hun oorsprong daarbuiten is helemaal onbekend (en niet door gebrek aan onderzoek daarnaar!). Van mensen met een RH-bloedtype is het bekend, dat ze meer emotioneel en fysiek bewust te zijn dan de meeste andere mensen; dit betekent dat ze waarschijnlijk energievormen kunnen waarnemen die andere mensen niet kunnen detecteren, en in feite waarschijnlijk in staat zijn om veel dingen in het algemeen, die normale mensen niet kunnen. Duidelijk zijn de verschillende fysieke eigenschappen van de meeste mensen met een RH-bloedtype: de meeste van hen hebben van nature rood (oranje) haar en groene of blauwe ogen. Meer specifiek (en meer verrassend), deze mensen hebben ook de neiging om lagere lichaamstemperaturen te hebben dan de meeste mensen, en ze zijn hierdoor ook gevoeliger voor hoge temperaturen.

Voor vrouwen met een RH-bloedtype is het normale leven nog vreemder en complexer; wanneer deze vrouwen proberen om een kind te baren met een RH + bloedtype, probeert het moederlichaam de foetus te doden. Het blijkt dat dit een ‘natuurlijke’ reactie is wanneer deze twee bloedsoorten op dergelijke manieren met elkaar interageren, hoewel er niets is dat verklaart waarom dit natuurlijk is, terwijl het zeer onnatuurlijk lijkt! Een theorie is dat het lichaam van de moeder kan voelen dat de foetus of baby een gevaar voor de moeder zal zijn als het mag worden geboren, maar opnieuw is uitgebreider onderzoek nodig.

Het is moeilijk om te bepalen wat de wereldwijde reactie zou zijn als blijkt dat mensen met een RH-bloedtype echt vanergens anders dan de Aarde afkomstig waren, wat hen in wezen buitenaardsen zouden maken. Hoewel het uitzoeken van de waarheid op zich al historisch en monumentaal zou zijn, de volgende vraag (en de belangrijkste vraag) zou dan moeten zijn “wat zou de mens moeten doen als er buitenaardsen leven en wonen onder ons en zich voortplanten?”

Share.

About Author

Reaguur dan!