Jim Carrey: ‘Apple’s nieuwe iPhone is ontworpen om de mensheid te onderwerpen’

0

De filmster Jim Carrey heeft zich uitgesproken over de nieuwste iteratie van Apple van zijn enorm populaire iPhone, om te onthullen dat zijn nieuwe Face ID-technologie is ontworpen om de mensheid te onderwerpen.

De acteur verklaarde dat zijn dagen van het gebruik van producten door het Californische bedrijf “over” zijn na te hebben geleerd dat hun apparaten worden gebruikt om een totalitaire nieuwe wereldorde in te leiden.

Tijdens zijn toespraak bij het Toronto Filmfestival, terwijl hij zijn nieuwe Netflix-documentaire, Jim & Andy: The Great Beyond, presenteerde, zei hij: “Als George Orwell vandaag 1984 schreef, zou het zijn geweest over tech bedrijven die over gaan tot een totalitaire staat in plaats van communisten, de winkels zouden ‘town squares’ worden genoemd en de telefoons die je gedwongen moest kopen, zouden je gezicht uitlezen. ‘Carrey verwijst naar Apple’s onlangs onthulde iPhone X of iPhone 10, die in begin november in de schappen zal liggen.

De langverwachte smartphone is de grootste lancering van Apple tot nu toe en heeft vingerafdruk scanningtechnologie vervangen door haar nieuwe gezichtsherkenningssysteem.

De telefoon maakt gebruik van kleine camera’s die het gezicht van de gebruiker scannen, zodat alleen de geregistreerde eigenaar de telefoon kan ontgrendelen en gebruiken. Het unieke gezichtscan van elke iPhone-gebruiker wordt opgeslagen op de servers van Apple, wat een gevaarlijke inbreuk is op de privacy van de gebruiker(s).

Jim Carrey gaf eerder deze maand een improvisatiegesprek, waarin hij eerst een E-news verslaggever omcirkelde als een jagend dier, alvorens haar vragen te beantwoorden met speels abrupte filosofische uitspraken zoals “There is no me” en “Er zijn gewoon dingen aan het gebeuren en er zijn clusters van tetrahedronen die samenkomen”.

Share.

About Author

Reaguur dan!