Het hiernamaals bestaat, wat er echt gebeurt wanneer we dood gaan (video)

0

Deze video geeft een overzicht van het hele proces van het oversteken naar het volgende leven, van de reis naar ‘huis’, om zich aan te passen aan de nieuwe levensomstandigheden in het hiernamaals, en zelfs te verdiepen in welke soorten activiteiten er beschikbaar zullen zijn en hoe we voorbereid kunnen zijn op onze eigen persoonlijke reis.

Wat gebeurt er als iemand sterft? Hoe voelt het? Wat is precies het licht aan het einde van de tunnel? Is reïncarnatie echt? En zo ja, hebben geesten invloed op hun levens die nog gaan komen?

Gebaseerd op zijn eigen verbazingwekkende ervaringen door te communiceren met degenen die zijn overgegaan, beantwoordt Barry Eaton deze vragen over de geestwereld en nog veel meer. Hij neemt de lezer/kijker mee op een reis door het rijk van de geest.

Share.

About Author

Reaguur dan!