Dat Nhat Hanh – Leer opnieuw gelukkig zijn – Video

0

Meester Thich Nhat Hanh is een wereldwijde spirituele leider, dichter en vredesactivist, die wereldwijd voor zijn krachtige leringen vereerd is. Hij spreekt over de kracht van mindfulness en meditatiepraktijken.

Thich Nhat Hanh is een zenmeester en boeddhistische monnik uit Vietnam. Hij is geboren in 1926 en al op 16-jarige leeftijd ingetreden in een klooster. Thây (Vietnamees voor leraar) is de spiritueel leraar en leider van de internationale Plum Village-gemeenschap, die in 1982 van start ging met de vestiging van het klooster en meditatiecentrum Plum Village in Zuid-Frankrijk. Andere kloosters en instituten volgden snel, waarvan drie in de Verenigde Staten en één in Duitsland, het European Institute of Applied Buddhism (EIAB). Daarnaast zijn er centra opgericht in Hongkong (AIAB) en in Thailand.

In deze 40 minuten durende lezing deelt hij zijn wijsheid met ons over het opnieuw leren van gelukkig zijn.

Bekijk de video hieronder:

 

Share.

About Author

Reaguur dan!