IJslandse regering stort in over gratie voor pedofielen en poging het in de doofpot te stoppen!

0

Gisteren kwam de IJslandse regering bij elkaar om over de recente geruchten dat bepaalde leden pedofielen gratie verlenen door ‘gerestaureerde eer’ te verlenen. Om middernacht gisteravond leidde dit tot het ontslag van Bright Future en de daaropvolgende val van de regering.

Gedurende de zomer is er beweerd dat hooggeplaatste leden van de overheid ‘herstelde eer’ voor pedofielen aanraden. Er is sindsdien gebleken dat een dergelijke persoon de vader van de premier was en de pedofiel een vriend van hem was die 12 jaar lang degelijks seksuele misdrijven heeft gepleegd.

Schokkend daarbij is, dat het niet de eerste keer is dat de IJslandse regering een seksueel misdadiger gratie heeft verleend zoals zij het in 2009 ook hebben gedaan.

Er zijn rapporten die beweren dat tweederde van het onderzoeksteam dat hieronderzoek naar moest doen, weigerde om zelfs maar naar de namen van hooggeplaatste verdachten te kijken en er waren pogingen gedaan om bevelen te krijgen om te voorkomen dat de informatie vrijgegeven wordt, maar nu is de waarheid aan het licht gekomen en vragen veel mensen zich af wie er in de overheid medeplichtig was en of de geruchten over ene doofpot waar zijn.

Bron

Share.

About Author

Reaguur dan!