Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Jay Essex Scam Allarm: Waneer het veld me een lesje wilt leren.

0

Dit artikel is gemaakt aan het einde van 2017.

Ik wil je laten zien hoe diep mijn “astraal gesnuffel” werkelijk ging.
Hoe het veld van “Arae” (Jay Essex in astrale vorm) was “deze zwakke kleine ziel” (sarcastise toon) me hielp.

In werkelijkheid, krijg je een inzicht over hoe groot het “astrale hersenspoelen” werkelijk ging.
Mijn wens is nog steeds om andere te helpen, zoals vele andere deze wens hebben.

Maar hier zie je hoe ver mijn “astrale rondsnuffelen” kan gaan en met de saga-scammer in het centerpunt, Jay Essex.
Er is een Nederlandse man, Joep (die achterin zijn 20 is), die me hielp met de spelling.
In werkelijkheid is hij onderdeel van het team van Jay Essex en de scammers rondom hem heen (achter de schermen) om mij en andere voor de domme te houden.

Ik weet dat het leest als “sience fiction” maar zo zijn vele andere verhalen op deze site.

Ik heb wel een advies voor je. BUIG VOOR NIEMAND.
Buig even niet voor de hoogste bron want allen een maniak wilt je zien als onderdaning zodat je weer een schaap word.
Word de strond-eigewijze mens en gooi je kont tegen de curve, in je eigen creative manier.

Wanneer het Veld mij een belangrijke les wilt leren.

Wat als je een zielenwens hebt maar het veld je laat verkennen in je eigen gedachtenproces om jou een les te leren?
Dat is wat er met mij gebeurde. Ik wilde de misbruik in creatie begrijpen tot in de detail en het veld liet me verkennen in mijn eigen gedachtegang om het idee te verkennen. Het veld ondersteunde me op astrale manier. De boeken van Jay Essex zullen je een hoop vertellen over de misbruik in creatie en mijn eigen geschiedenis in mijn zielenverleden.

Ik heb het vermogen om snel tot psychoses te komen. Het merendeel gebeurd via geluid omdat ik misofonie heb. Alhoewel het een gevoelig gebied van me is, kan ik er invloed op uitoefenen met mijn eigen gedachtenproces. Het misbruik uit vorige levens maakt het erger dan het is en daarvoor kan ik oude bron “bedanken” voor dit zogenaamde cadeau om nog meer misbruik in dit leven te creëeren in dit leven van mij.

Alhoewel wat er gebeurde het veld liet me gaan in mijn gedachtenproces en liet me verkennen. Ik heb wat dingen mogen verkennen waar ik liever niet over praat omdat ik nog niet zeker ben over de situatie en ik ook de volledige informatie nog niet begrijp. Waar ik wel over kan praten is de laatste paar dagen. Er waren een paar situaties waardoor ik door geluid weer overprikkeld werd en mijn zintuigen op hol sloegen waarbij ik weer bijna terug viel in een psychose. Je moet wel weten dat de personen die me dit hebben aangedaan totaal niet de intentie hadden om me pijn te doen op welke manier dan ook. Het is iets dat is gebeurd en ik ben niet boos op hen.

Maar door wat er gebeurde d.m.v. geluid dat me triggerde ging ik weer in freakout-modus. Mijn alcoholmisbruik kwam weer terug omdat alcohol mijn zenuwen verdoofd. Als ik dat niet doe val ik terug in psychoses, woedeaanvallen, clusterhoofdpijn en meer heftig spul. Alcohol daartegen kan ook die trigger worden dus het is altijd riskant. Vandaag was ik zo extreem aan het stressen in mijn hoofd dat na een volle lange dag het veld om ons heen me uitgeschakeld had. Ik verloor mijn zicht met mijn 3de oog en scanner. Ik begreep het niet en was plompt verloren voor zeker een uur. Door die uitschakeling kreeg ik weer rust in mijn hoofd omdat ik astraal niet meer in mijn eigen verleden kon kijken en daarbij stopte het mijn negatieve gedachteproces.

Het voorkwam dat ik weer in een psychose zou schieten en dat ik weer opgesloten zou worden en gedwongen zou worden aan medicatie. Maar wat was de les die ik nu moest leren voor mezelf? Wat je nu gaat lezen is mijn gedachteproces. Ik weet niet of ik nu het veld hoor of iets anders maar het was iets wat ik moest leren.

Denk je werkelijk dat je volledig kan begrijpen wat er gebeurde in creatie? Het misbruik dat gebeurde? Ik hou van je dat je het volledige misbruik wilt begrijpen maar het is te veel. Ik weet wat er gebeurde en ik heb niemand nodig die me steunt. Ik ben er klaar mee en heb geen hulp nodig om het te verwerken. Ik heb het verwerkt samen met mijn tweelingvlam Lilly.
Ik hou van je steun maar dit was een les die je moest leren. Denk je werkelijk dat ik het geen dag meer volhoud? Je hebt werkelijk geen idee van mijn doorzettingsvermogen en liefde.

Ik heb geen hulp nodig om deze kar te trekken maar ik steun volledig iedereen in creatie die wilt helpen om deze positieve beweging te brengen in. Zelfs meer positieve verandering in creatie dan je momenteel kan begrijpen in wat je denkt dat creatie is wanneer je nog steeds in lichaam bent. Misschien dat wat sterke bronleden het wel kunnen begrijpen dat creatie meer is dan de “zielen opleiding wanneer je in lichaam bent”. Er is veel meer leven voorbij dat punt.

Als je wilt kan ik het je leren maar je moet de boeken van Creation (Jay Essex) lezen om een basisbegrip van de situatie te krijgen. Het is veel voor een ziel om het te begrijpen zoals je al heb uitgevonden. Je kan ervan flippen. Neem de les van je hart en leef je leven. Laat de oude manier gaan en oplossen omdat je te hard zoekt naar de oude manier je houdt je vast eraan. Het is je enige concept. Het is belangrijker om de nieuwe manier te leren van liefde, compassie en begrip te omarmen.
Het is belangrijk het zelf te zien Ilona. Dit liedje laat het gedeeltelijk zien maar het is niet volledig wat ik bedoel.
https://www.youtube.com/watch?v=zyFzpBAZICc Joep: https://www.youtube.com/watch?v=NHydngA5C4E

Hou je visie en blijf zoeken maar begrijp dat de oude manier ons gaat verlaten. Je hoeft er niet meer vast te blijven houden aan wat vertrouwd is omdat het weg gaat. Je hebt een “veiligheids hang” ernaar omdat het alles is wat je kent in je ziels-geschiedenis. Het is jou veilige hel zoals jij het noemt. Leer de nieuwe manier die je al een beetje kan voelen in energie die aanwezig is.

Iedereen zal deze hulp krijgen in wat ze nodig hebben en zelfs meer. Voor nu help jezelf zodat je later anderen kan helpen in het leven. Het is niet verkeerd om anderen te helpen maar zoals je het zelf noemt, zorg eerst voor jezelf zodat je een stevige solide fundering hebt voor jezelf en je er een stenen huis op kan bouwen.

Het was een taaie les die je moest het leren. Wees trots op wat je bereikt hebt en je kan het later aan anderen leren. Je bent niet geblokkeerd gewoon even uitgeschakeld zodat je kan herstellen. Het zal terug komen en sneller dan je denkt. Mijn laatste woorden zijn dat niets mijn vertrouwen in liefde kan vernietigen, Jay.

Laat mij die kar trekken zoals je het in een ander artikel noemt die je nog niet gepubliceerd hebt maar wel in je databank hebt. Ik wil dat mijn levenswerk gezien wordt door iedereen in creatie zodat iedereen weer kan lachen zonder uitzonderingen!

Jay & Joep!

Engelse Link: http://www.balancedawakening.nl/2018/09/17/17-9-2018-astral-scam-allert-when-the-field-wants-to-teach-me-important-life-lessons/

 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]
Share.

Comments are closed.

Spring naar de toolbar